A Travellerspoint blog

October 2009

Koh Phangan

semi-overcast 35 °C
View Susanne og Nils sin langtur '09 on nmyklebust's travel map.

Vi reiste fra bungalowen på Samui i 11-tiden, med en overbooket fellestaxi av typen med benker på lasteplanet og tak over til å stue bagasjen på. Vi satt som sild i tønne bakpå lasteplanet der og sjåføren kjørte selvfølgelig som en villmann. Bagasjen lå løst oppå taket, med vår bagasje på toppen. Var nesten sikker på at vi kom til å se noen bagger fly på denne turen, men det gikk faktisk bra! :) Videre gikk turen med båt fra Samui til Phangan.
IMG_1019.jpg
IMG_1022.jpg

Det var enda en VILL kjøretur over noen skikkelig svingete og bratte fjellveier når vi kom frem til Phangan og vel fremme fikk vi en søt liten bungalow på Weangthai resort :) (allerede booket i forveien) Det var en kombinert dykkeskole og resort, men det ble desverre ikke tid til dykking når vi var der. Ikke er det så bra å dykke med en "fersk" tattovering heller. :p Dette kommer sikkert ikke som noen bombe, men jeg var reisesyk (som alltid etter de ville båtturene) og det gikk bare en liten stund ute før jeg måtte spurte inn på bungalowen igjen og spy :p

Vi kom dit samme dagen som det skulle være black moon party der, så jeg måtte bare hvile meg litt, tøffe meg opp og riste av meg reisesyken mot kvelden ;) Vi spiste en koslig middag inne på resturanten der, og fikk høre litt om hvilke tilbud Weangthai resort hadde å by på. Det var forskjellige kjempefine snorkleturer, men siden jeg nettopp hadde tatovert meg, så kunne jeg ikke bade helt enda. Ellers var det fjellturer (noe begge bare avslo umiddelbart, siden der var ufattelig varmt der!) og en ettermiddags-/kveldstur ut med en lokal fisker, noe som vi slo til på 2 dager etterpå.

Etter middagen flyttet vi oss over til baren, og der møtte vi Jay Jay, som var en koslig bartender fra Bangkok med en forkjærlighet for menn og festing ;)
IMG_1034.jpg

Jeg så foressten den største gekkoen hittil på turen inne på do!

IMG_1035.jpg

Vi møtte også en spaced out fyr fra New Zealand, og han må være den rareste personen vi har møtt hittil på turen! Han gikk i de samme klærne dag ut og dag inn, tok MASSE MASSE dop, dusja ALDRI, lagde sine egne sanger, hadde med sin egen øl til baren, og hadde noen ekle ekle ekle dreads som det nærmest drypte fett av :p æææærsj!!! Selv om betjeningen var veldig høflige med han, så var det vanskelig for dem også å ikke rynke litt på nesen av og til. Det oppsto vel en slags felles forståelse av at han der var faktisk ikke riktig god! Han satte seg ned forskjellige plasser rundt baren og begynte å snakke med ukjente om alle gangene han hadde blitt rana, og at han hadde fått seg en på trynet av en "bitch" for ikke så lenge siden, og folk bare flytta seg sakte men sikkert lenger vekk fra stanken, de rare historiene og det ekle håret. Han ble liksom alltid sittendes igjen alene etter en stund, samme hvor han satt seg :p hehe..

Vi meldte oss på en fellestaxi som skulle gå fra hotellet til der hvor black moon partyet skulle være, og klokka 10:30 hoppa vi oppå lasteplanet, og jeg skalv av tanken på å kjøre over de ville veiene når vi satt ute og ikke hadde belte eller noenting, men det var heldigvis bare en liten kjøretur, og det ble ingen fjellkjøring i det hele tatt :D:D jippi! Crazy-mannen måtte selvfølgelig sitte i samme taxi som oss, og ellers så var det 3 franske jenter og en fyr fra England i samme taxi. Black moon partyet var gøy, men det var nok ikke heeeelt "up our alley" eller hva man nå skal kalle det.. Det var en sang som gikk og gikk og gikk, med små forandringer (dunk dunk dunk) og mye blacklight og kroppsmaling osv. Jeg tror ikke jeg er så veldig langt i fra sannheten om jeg sier at vi var nesten de eneste som ikke hadde tatt ecstacy eller syre/sopp osv osv, så det ble en "outside looking in" kveld for oss, noe som til tider var både kjedelig og veeeldig underholdende :) Alt i alt var det greit, og vi møtte Jay Jay litt senere på kvelden(når skiftet i baren var ferdig) og snakka også litt med en hyggelig russer som het Konstantin :) Vi reiste vel i 2-3 tiden, og da var det blitt ganske "spesielle" tilstander hos mange ;) Vi hoppa på en mopedtaxi og suste tilbake igjen til bungalowen :)
Noen bilder fra den kvelden:
IMG_1037.jpg
IMG_1048.jpg
IMG_1053.jpg

Neste dag bestod for det meste i å slappe av på rommet og dille litt med PC. Fikk gjort unna litt klesvask, og spiste mat på hotellet igjen. Deilig med litt "avkobling" i blant, selv om vi har det alt for godt om dagen ;)
IMG_1166.jpg

Dagen etter var vi uthvilte og ville farte litt rundt å sjekke ut Phangan litt mer :) Vi leigde en moped med den søte resepsjonisten Julie, og suste avgårde. Siden vi ikke var særlig keen på å kjøre moped over de fjellveiene så gikk turen andre veien, og også litt rundt der vi bodde osv. Det var en kjeeeempevarm dag, så vi stoppa på en liten bar i veikanten, og der møtte vi en koslig engelskmann (som jeg desverre ikke husker navnet på) og lille Jessica (datteren på 3år) :) Jessica var høyt og lavt, og ville vise meg ALLE tingene hun hadde (alt i fra sko, til tegnebøker, bamser, sykkelhjelm osv osv) :) Vi drakk en cola og en øl der, før vi reiste tilbake til hotellet.
IMG_1179.jpg
IMG_1180.jpg
IMG_1181.jpg
IMG_1182.jpg
IMG_1183.jpg
IMG_1184.jpg
IMG_1193.jpg
Bartenderen hadde forresten en kompis fra Sverige som hadde bodd på øyå i fem år nå
IMG_1199.jpg

Vi hadde som nevnt tidligere booket fisketur denne dagen, og klokken 17:00 kom det en bil og henta oss 2 og Ten (en ansatt på Waengthai Resort) og kjørte oss til stranda der båten lå. Båtturen var kjempekoslig selv om ingen andre en fiskermannen fikk fisk ;) Jeg hadde selvfølgelig mageproblemer igjen, og fikk for første gang oppleve å måtte holde meg i over 1 time med akutt diarè, for så å komme til et "stand and do your thing" høl i bakken! hyyyyl! Heldigvis var jeg gardert med papir og våtservietter, og mer trenger jeg vel kanskje ikke å utdype den saken noe mer...
Bilder fra fisketur:
IMG_1066.jpg
IMG_1068.jpg
IMG_1078.jpg
IMG_1079.jpg
IMG_1085.jpg
IMG_1089.jpg
IMG_1096.jpg
IMG_1104.jpg
IMG_1104.jpg
IMG_1120.jpg
IMG_1128.jpg
IMG_1149.jpg

Ten ville ta oss med på et lokalt food-marked der man kunne finne omtrent alt man kunne ønske seg av thaimat til nærmest ingenting i pris. Vi kjørte alle 3 på en moped og spiste middag/kveldsmat der.
IMG_1152.jpg
Etterpå parkerte vi mopeden og tok en taxi til den samme baren vi hadde vært på tidligere samme dag, og Ten ville gjerne bli med :) Vi drakk noen pils, og lærte oss noen nye kule bartriks, mens jeg fikk se alle tingene til Jessica en gang til, i tillegg til det kuleste bartrikset EVER, som var at Jessica kunne jekke en flaske med øl og sette flaska oppi en sånn "cooler", for så å servere den :) Det ble en stor applaus, og så var det tilbake til å hente ut nye fine ting som jeg kunne kikke på:) Så var det leggetid for Jessica, og ikke så lenge etterpå kom det VERDENS største bille flyvende!! Bartenderen lukta vel frykten min på lang vei, og måtte selvfølgelig sette den på skulderen og kysse den osv osv :p:p:p JUCK!
IMG_1156.jpg
IMG_1157.jpg
IMG_1158.jpg
IMG_1161.jpg
IMG_1162.jpg
IMG_1163.jpg

Ten ble vel over gjennomsnittet full, og måtte sendes med en egen taxi hjem litt tidligere enn vi reiste ;) Han heter foressten "Ten" fordi han har 9 eldre søsken :p hehehe.. Vi tok taxi hjem i 1-2tiden og var oppe i rimelig tid dagen etter :) Vi suste rundt litt på mopeden, tok bilde av den gigantiske oksen utenfor hotellet og reiste inn til Thongsala for å kjøpe billetter til reisen videre til phi phi og for å se oss litt omkring :) Møtte Ten i baren (sliten etter dagen før), v
IMG_1176.jpg
ar en liten tur tilbake til engelskmannen og Jessica på kvelden, men vi skulle reise tidlig neste morgen, så vi pakket og gjorde oss klar til å stå opp klokka 06:00 dagen etter.
IMG_1172.jpg
IMG_1170.jpg
IMG_1167.jpg

Posted by nmyklebust 07:37 Archived in Thailand Tagged backpacking Comments (2)

Koh Samui

sunny 34 °C
View Susanne og Nils sin langtur '09 on nmyklebust's travel map.

Å reise fra Koh Tao var vel det tristeste øyeblikket på turen hittil. Ingen av oss hadde lyst til å forlate hverken folka eller plassen, men turen videre til Koh Samui var allerede booket, og båten gikk klokka 14:30, så det var bare å komme seg opp tidlig, pakke sakene og si farvel til de flotta folka og det fantastiske stedet vi hadde blitt så gla i.
IMG_0771.jpg
IMG_0769.jpg
IMG_0770.jpg
IMG_0765.jpg
IMG_0774.jpg

Etter en liten biltur og en "3 kvarters båttur" som ble 2.5 timer, var vi fremme på Koh Samui :) Her var det litt mer hektisk, og kanskje litt mer likt Bangkok på en måte, men fortsatt med den flotte naturen og fantastiske strendene. Vi visste ikke hvor vi ville bo, så vi fikk "sjekke" litt forskjellige steder, og endte opp med en tung gårtur bortover chaweng beach (rettere sagt i gaten over stranda) og vi fant til slutt et flott hotell der vi leige en bungalow for de neste 3 nettene. Stedet het Long Beach Logde og hadde en kjempehyggelig betjening og selv om vi leigde den billigste bungalowen, var det fint og rent og like ved stranden.
Glemte å ta bilder av stedet hvor vi bodde, men de hadde noen morsomme skilt vi tok bilde av:
IMG_1018.jpg
IMG_1017.jpg

Vi rusla litt rundt på Chaweng på kvelden, og Nils fant igjen en bar han hadde vært en del på sist gang han var på Koh Samui, som hette O'neills sports bar. Nai var sjefen der og Nils fikk et stort smil om munnen når han så igjen Nad (sønnen) som bare var 2 år sist gang han så han, og nå hadde begynt på skole og var 6 år gammel :) Kjempesøt gutt :))
IMG_1001.jpg
IMG_1003.jpg
IMG_1004.jpg

Første kvelden var veldig forvirrende for meg, fordi jeg var veldig sliten, og det var ei jente som var veldig full og som likte meg veeeldig godt ;) hehe.. Hun prata mye om at jeg var så fin, og at hun synes det var så bra at jeg hadde smilt til henne når vi kom, fordi mange jenter så ned på henne pga. yrket hennes (dere kan jo tippe hva hun jobba som), og hun sa kanskje tre hundre ganger at "you so pretty, you beautiful smile to meee". Hun ble veldig intim og kysset på meg og klemte meg 1 gang i minuttet, og jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg mot slutten, så vi dro der i fra ganske tidlig.

Dagen etter lånte vi en moped og sjekka ut litt av den nordlige delen av øya, besøkte Fishermans village osv :) Vi fant oss en flott resturant der vi hadde utsikt utover havet, og spiste deilig steinovnsbakt pizza :)
IMG_0856.jpg
IMG_0854.jpg

Etterpå kjørte vi hjem, og vi bestemt oss for å prøve å ta turen tilbake til Nai og O'neills sports bar, i håp om at jente fra dagen før enten ikke var der eller at hun var _litt_ mer edru ;) Hun var der, og ga meg bare et flaut smil, og kom ikke bort før sent på kvelden for å si unnskyld for kvelden før, og at hun hadde blitt alt for full osv :) problem solved! Etter vi hadde vært der en stund, dro vi videre til "Reggae bar" som er et ganske stort bygg, med live band og flere avdelinger :) Jeg fnisa litt av at bandet av og til sang feil (de synger mer lydene enn teksten, om de ikke forstår alt) :D Men de var veldig flinke, og spilte mye old school reggae og slikt. Vi var slitne, så vi dro vel i 12-01 tiden eller noe, og slokna som noen lys med en gang hodet traff puta ;)
Oss to på Reggae Bar
IMG_0859.jpg
IMG_0858.jpg
IMG_0857.jpg

Dagen etter sto vi opp tidlig og kjørte hele Koh Samui rundt på motorbike :) Turen rundt øya innebar vel ca 4 timer med kjøring på hovedveien som går langs kysten rundt hele øya. I tillegg stoppet vi en times tid her og der, så det ble litt av en dagstur. Vi stoppet mange forskjellige steder. Blant annet var vi halvveis oppe på et fjell hvor de har "elephant trekking" og diverste fossefall og tett jungel å se. Vi vurderte en elefant-tur, men fant ut at vi ikke hadde tid til det om vi skulle stoppe noen andre steder, så vi suste videre. Vi var på "monkey show" en plass, og på Samui Zoo var vi på "Bird show + Tiger show og akvarium." Vi har vel kanskje vært over gjennomsnittet mye på dyre-ting på denne reisen, men det er så mange eksotiske dyr og spennende greier i Asia, selv om jeg ikke alltid er enig i hvordan ting blir gjort/forholdene der.
IMG_0863.jpg
Litt bilder fra Samui Zoo:
IMG_0869.jpg
IMG_0878.jpg
IMG_0879.jpg
IMG_0882.jpg
IMG_0895.jpg
IMG_0898.jpg
IMG_0901.jpg
IMG_0931.jpg
IMG_0932.jpg
IMG_0938.jpg
IMG_0958.jpg
IMG_0970.jpg
IMG_0989.jpg
IMG_0992.jpg
IMG_0993.jpg
Så noen bilder fra "Monkey show"
IMG_0852.jpg
IMG_0851.jpg
IMG_0834.jpg
IMG_0824.jpg
IMG_0802.jpg
IMG_0780.jpg

Vi var slitne etter den lange dagen/turen så vi pakka til reisen videre dagen etter, og det ble tidlig kveld :)
Dagen etter var det opp klokka 9 og reise videre til Koh Phangan i en minibuss med ALT for mye baggasje og folk i, og deretter ferge i ca 1 time :)

- Susanne og Nils -

Posted by nmyklebust 01:50 Archived in Thailand Tagged backpacking Comments (0)

Koh Tao

semi-overcast 31 °C
View Susanne og Nils sin langtur '09 on nmyklebust's travel map.

Vi kom endelig frem etter en laaaang, svett og skitten tur, og ble jaga inn i en pick-up med benker bak på lasteplanet. Vi hadde allerede bestilt dykking der og skulle bo på Carabao dykkesenter/diving resort og når vi kom frem møtte vi en smilende finfin gjeng som vi skulle bli veldig glad i de neste dagene :)

William (dive master), en blond,langhåra og rappkjefta engelskmann
IMG_0611.jpg

Wilfred (dive instructor og eier av Carabao)pussig fransk fyr som likte å synge og danse høylytt med jevne mellomrom.
IMG_0509.jpg

Neal (dive master), koslig og rar fyr fra skottland som var så vennlig å spole litt fremover av og til på den FEM TIMER lange videoen jeg måtte se fra PADI.
IMG_0612.jpg

TC (dive instructor fra Tyskland) som vet litt for mye om hvilke lys som er best å dryppe på kroppen og en heeel del og norrøn mytologi.
(til høyre på bildet, Becca som vi forteller om senere til venstre)
IMG_0610.jpg

Julian (dive instructor fra Frankrike), kjempekar, alltid munter og kjapp, som var instruktøren til Nils
(til venstre på bildet)
IMG_0501.jpg

Fon (fra Thailand) vår søte resepsjonist, (som vi desverre ikke fikk tatt bilde av) og sist, men ikke minst Dan (dive instructor fra Holland) som gjorde at jeg følte meg trygg når jeg tok "open water diver" sertifikat! :)
(til høyre på bildet)
IMG_0522.jpg

Dykkekurset begynte med en gang vi kom inn gjennom døra, og jeg var så trøtt og sliten at will måtte stave c a r a b a o 15 ganger før jeg greide å huske det + hente nytt skjema pga lav hjernefunksjon hos meg og skrivefeil som følge av dette. Nils har allerede open water diver, så han skulle oppgradere til "advanced." Han hadde ikke dykket på noen år, og da kreves det at du tar en gjennomgang med en instruktør eller dive master for å friske opp bouyancy øvelser og ting som er viktige å huske. Jeg var så trøtt og sliten av det ble tidlig kveld etter noen pils med folka, og dessuten hadde jeg lekser til dagen etter :p

Dagen etter var vi friske og fine og gledde oss mye mye mye til å begynne med dykkinga for real! Jeg hadde 2 dykk på 2-5m (bare for å kjenne på hvordan det er å puste under vann og litt øvelser med å tømme maska for vann under vann og hvordan man skal finne igjen regulatoren (slangen og munnstykket) når man mister den under vann og slikt. Det andre dykket fikk vi gå videre ned til 12 meter etter noen øvelser, og for første gang fikk vi svømme rundt og se på alt det spennende som finnes der nede :D BIG WIN! Neste dag fikk vi gå ned til 15 meter med repetering av bouyancy øvelser og svømming uten maske under et dykk.

På kvelden rusla vi litt rundt og fikk øye på en koslig liten bar "ut i havet" (ikke egentlig, men i mørket så det slik ut) og det gikk en lang steinbro ut mot den.
IMG_0614.jpg
Stedet het Babaloo og der møtte vi Art som vi øyeblikkelig begge fikk sansen for, med sin beskjedne væremåte og utrolige vennlighet :)
IMG_0510.jpg
Det var en fyr nede på stranda med noen stilige flammeshow hver kveld, og jeg ble kjent med dama hans (Ann fra Sveits tror jeg) som var en spirende kunstner og som ville hjelpe meg å tegne lilja jeg skulle tatovere (som jeg skriver om senere).
IMG_0726.jpg
Art jobber på si som DJ og han var utrolig flink til å finne rette musikken til rette folka, noe som gjorde at vi anså oss selv som stamgjester fra dag 1 vi var der. Det er storebroren til Art som heter Ez som driver baren, og lillebroren Eg jobber også der :)
Her er et bilde av de tre brødrene:
IMG_0734.jpg

Desverre møtte vi også et par der (hun var fra Norge og han var fra England) og han fyren ble drita og "skulle visst være morsom" eller noe, og dro stolen til Nils vekk under han så han slo ryggen i en steintrapp og fikk store sår på ryggen samt blåmerker og smerter :p
IMG_0493.jpg
Vi skjønte ikke hva som var greia, så vi bare dro der i fra, og heldigvis var de ikke der noen av dagene etter. Vi hadde også mye musikk vi ville at Art skulle høre, men han hadde desverre ikke plass til det på dataen, så Nils (søten) kjøpte en ekstern harddisk slik at han fikk flytte over det han ville ha fra oss, og fortsatt ha mye plass til å utvide samlinga si, uten å måtte slette osv :) han ble helt sjokka, og det tok en stund før han skjønte at han skulle få den, og ikke bare låne den ;) Vi fikk 2 fete hjemmelaga t-skjorter/singlet til meg, med logoen til Babaloo :D we like!

Dykkinga for begge har gått kjempebra, selv om jeg jeg på det ene dykket ikke så en dritt under hele dykket(40min) pga av ny maske, og litt misforståelser ene og andre veien som resulterte i at jeg ikke hadde fått "preppa" maska skikkelig. Dette var første gangen jeg dykka med en buddy som ikke var Dan, fordi vi var 3 på gruppa og de 2 andre var et par (Karen og Arjan fra Holland), men nå hadde George ankommet, og han hadde vært på en annen gruppe tidligere, men så gikk ikke det så bra med kjæresten og hun fikk skikkelig klaustrofobi og ville ikke dykke mer, så han ble flytta over på vår gruppe og ble min nye buddy :) Stakkars George måtte nok slite litt med meg på det første dykket, fordi jeg kneip meg fast når jeg skjønte at jeg ikke kunne se noenting, og jeg kunne liksom tenke meg etterpå hva han måtte ha tenkt på sitt første dykk med meg :p (what the hell are you doing psyco?? I haven't had any more dives than you?!!) haha.. Men har tok det fint og så lenge jeg så han, så visste jeg hvor resten var selv om jeg pusta tungt og skvatt hver gang jeg hørte klikkelyden som Dan brukte for å få oppmerksomheten vår under vann, fordi jeg ikke visste om han skulle vise oss en fisk, et fjell, noe farlig eller hva som helst liksom. Jeg visste bare at jeg ikke så det alle andre så, så jeg måtte bare svømme nært George (fra England by the way).
Litt bilder fra dykkinga mi (første er av meg og divebuddy George):
IMG_0524.jpg
IMG_0525.jpg
IMG_0544.jpg
IMG_0547.jpg
IMG_0550.jpg
IMG_0554.jpg
IMG_0558.jpg

Det neste dykket ble myyyye bedre fordi at jeg fikk "preppa" maska på båten mellom dykkeplassene vi skulle til, så da var det en langt roligere Susanne som kunne peke og beundre alt det fantastiske man får se under vann :) Jeg tok eksamen senere den dagen, og vi samla oss allt sammen og skåla for oss selv på kvelden utenfor Carabao :) Kos!

Nils har også hatt mange flotte dykk med gruppen sin. Som en del av hans "Advanced" inngikk blant annet en hel del mere avanserte øvelser under vann. Blant annet å øve å å svømme gjennom trange passasjer, navigasjon med kompass under vann, flere dypdykk på rundt 30 meter, undervannsfotografering og nattdykk. Bortsett fra et nattdykk med ei lommelykt som ble tom for batteri etter ca fem minutt gikk alt sammen knirkefritt. Nils måtte etter beste evne holde seg nært de andre han dykka med og prøve å følge lyset fra lyktene deres. Var nok litt stressa ei stund, men det gikk bra det også. Nils har forresten lagt ut en god del av undervannsfotografiene fra da han hadde photo. De, og mange flere bilder vi "ikke får plass til her," kan dere se i albumet på siden her. (eventuelt https://www.travellerspoint.com/gallery/size/M/users/nmyklebust/ om noen har problemer med å orientere seg)

Neste dag ville vi ha en pause dag, fordi vi var slitne og Nils har et brukket ribbebein (vi trodde som sagt tidligere at det var en muskulær skade, men da skulle smertene forsvunnet etter max 10 dager eller hva nå legen i Singapore sa, men dette ble bare verre og verre) og dessuten tenkte vi at dette kunne være en "sole seg dag" osv.
IMG_0578.jpg
IMG_0576.jpg

Den dagen så de SELVFØLGELIG en hval-hai :p:p:p Vi meldte oss opp øyeblikkelig til neste dags fun dives, men den var desverre borte :/ Vi såg likevel mange andre spennende ting, og jeg tok også "deep dive" slik at jeg kunne dykke like dypt som Nils Ivar, og da fikk vi være dive buddies for første gang :D <3 Det var kjempegøy og senere på dagen fikk vi hilse litt nærmere på Rebecca (venninda til Will) og hun var ei kjempe artig og sprellsk jente også fra England, som hadde vært ute å reist i 9 måneder, og skulle hjem om noen uker ;) Jeg skulle få meg en ny tatovering (hadde jeg funnet ut ;)), og det skulle være en lilje i nakken (Susanne betyr lilje), og Becca hadde skikkelig lysst å bli med oss når jeg skulle gjøre det dagen etter :)

Vi reiste alle 3 og etter litt pirking frem og tilbake hadde jeg fått det som jeg ville og det var klart for at nakken skulle til pers :) Sjappa var eid av Julian (dive instructor fra Frankrike på Carabao, som kom noen dager etter oss som freelancer) og han viste meg alt utstyret og at alt var rent og pent og sterilisert osv før jeg bestemte meg :) Det var foressten Julian som hadde deep dive med meg også, og også den som var instruktøren til Nils :) Tatoveringen var sånn passlig vond, men det hjalp litt på humøret at det sto en lærling ved siden av og så på og sang med på alle sangene som ble spilt ;p det var uansett ikke like vondt som den på foten, så jeg bare konsa på synginga og musikken og lot det stå til ;)
IMG_0643.jpg
IMG_0644.jpg
IMG_0647.jpg
IMG_0651.jpg
IMG_0658.jpg
IMG_0686.jpg
IMG_0687.jpg

Etterpå måtte det feires, og dessuten var det siste kvelden vår på øya, så jeg, Nils, Becca og Will stakk på Babaloo og koste oss med pils, god musikk og "hookas", vi røyka vannmelon- og druetobakk og hadde en kjempekveld! Dessuten ble vi kjent med ei dame og hennes datter fra Sveits som nå bodde i Madagaskar, men ferierte på Koh Tao :)
IMG_0693.jpg
IMG_0695.jpg
IMG_0716.jpg

Det var trist å reise fra gjengen dagen etter.. Vi hadde et litt vemodig smil begge to, fordi vi gledde oss til å reise videre og møte flere kule folk, men det var trist å tenke på at vi kanskje ikke fikk se mange av de vi har møtt igjen ;) Men videre skulle vi, og denne gangen satte vi kursen mot Koh Samui :)

-Susanne og Nils-

Posted by nmyklebust 18:48 Archived in Thailand Tagged backpacking Comments (2)

(Entries 1 - 3 of 3) Page [1]