A Travellerspoint blog

London baby!

Vigra - London - Singapore

sunny 18 °C

Reiseblogg : torsdag.3.september

Vi reiste fra Vigra tidlig mandag morgen (31.aug) spent og klar for "den store reisen" som skal vare i hele 65 dager <3
IMG_9736.jpg
IMG_9749.jpg

Flyturen va grei skuring, og etter en liten stopp på Gardermoen var det videre til London, der vi skulle være i 1 døgn uten hotell eller soveplass, og siden 1 døgn på en flyplass ikke er særlig spennende tok vi "tuben" inn til London.

London:

Kjempeby! Vi fikk oppleve mye på de timene vi var der, og selv om vi følte oss slitne og skitne, så var humøret på topp!
IMG_9752.jpg
IMG_9759.jpg
Vi hoppa på en sightseeing-tur med dobbeldekker-buss og i det vi skulle sette oss ned, så bråbremset sjåføren for rødt lys, og Nils Ivar fløy fremover og slo ribbebeina _skikkelig_ i stålryggen på ene setet :/ "you l'right mate?" sier han guiden og Nils Ivar svarer "EHM..NEI?!" haha.. god stemning! Sightseeinga var spennende, og jeg ble kjempeimponert over all den flotte arkitekturen i London, selv om det til tider gikk litt vèl fort, så jeg har vel en del bilder av streker som flyr forbi ;p
IMG_9821.jpg
IMG_9820.jpg
Etter bussturen ble det middag og noen stilige italienske import-øl, og rusling nedover Oxford street.
IMG_9768.jpg
IMG_9775.jpg
Det var tydeligvis en slags "markering" eller noe den dagen fordi vi møtte mange som var innsmurt i "blod" og jeg vat mildt sagt ganske sjokka over at folk bare kunne gå rundt slik, (og jeg ble redd for å bli rana og banka og alt), før vi skjønte opplegget ;p
Når vi rusla i sidegatene mot kvelden kom det bort en mann og lurte på om vi ville kjøpe biletter til et stand-up show som skulle være like etter, og siden vi er på ferie og hadde rikelig med tid å "bruke opp" så heiv vi oss på.
IMG_9837.jpg
Det skulle være 6 komikere og de fleste var lokale og ny i gamet. Hadde vel kanskje ikke forbredt meg på hvor lite og "intimt" det skulle bli, og siden vi dukka opp 15 min. for sent så "sklei" vi vel ikke helt ubemerka inn ;) "HI THERE!! NOT EVEN LATE ARE YOU?!" haha.. Når jeg gikk der i fra hadde jeg sprengt et blodkar på det ene øyet mitt, og hadde vondt i magen av alle latterkrampene :D tipper vi ikke var mer en ca 20 stk. der og bare noen få som var fra London. Resten var fra Nederland, Tyskland og Amerika (og Norge:) ).
Etter å ha vært på stand-up gikk vi ned på "tuben" igjen og reiste tilbake til flyplassen, der vi skulle få smertelig erfare hva det vil si å ikke ha soveplass på en kald og "hard" flyplass :p Jeg tror jeg var nesten på gråten når klokka begynte å bli 5-6 og vi ikke fikk til å sove inne på bussventerommet fordi benkene var smale, kalde, harde og vi måtte passe på baggasjen samtidig.
IMG_9840.jpg
IMG_9848.jpg
En liten trøst var at jeg så (for aller første gang) en "Ben and Jerry's icecream-automat" :D
IMG_9849.jpg
IMG_9850.jpg
Vi fikk i oss litt varmt å drikke når flyplassen "åpnet" igjen, og humøret steg i full fart!
IMG_9853.jpg
IMG_9852.jpg
Flyturen til Singapore gikk som en drøm, og jeg ble utrolig imponert over flyvertinnene som så like fresh og nydelige ut etter 14 timer i luften. Thailandske damer (Singapore damer også sikkert, spurte ikke;) ) er utrolig fasinerende, og jeg blir sittende å glo og beundre at de kan være så elegante helt ut til fingerspissene :) Dessuten hadde de noen helt utrolige drakter og alle hadde fantastiske hår-oppsett og sminke :)
IMG_9884.jpg
Flyet var en Airbus A380, og det hadde 2 etasjer, og bilder på tapetvegger ved inngangen. Setene var komfortable og vi hadde hver sin skjerm med en kontroll.
IMG_9864.jpg
IMG_9863.jpg
IMG_9862.jpg
IMG_9859.jpg
IMG_9880.jpg
IMG_9874.jpg
IMG_9873.jpg
IMG_9872.jpg
IMG_9866.jpg
IMG_9865.jpg
IMG_9857.jpg
Mulighetene var faktisk nesten uendelige: tv-serier, filmer, spill, språkkurs, dokumentarer og "linking " med andre passasjerer om man skulle ønske det :)
IMG_9879.jpg
Flyturen var lang, og jeg fikk ikke sove så mye som jeg hadde trodd, men var spent og våken når vi landa, og FOR EN FLYPLASS!! Vanvittig igrunn.. Nesten som en botanisk hage, med fontener og rennende vann fra veggene. :)
IMG_9899.jpg
IMG_9898.jpg
IMG_9897.jpg
IMG_9894.jpg
IMG_9893.jpg
IMG_9896.jpg
IMG_9888.jpg
IMG_9887.jpg

Da gjorde det ikke mye at kjerringa i passkontrollen var sur og alt for "myndig" etter min smak :p Etter litt venting på baggasjen, hoppa vi inn i en taxi og satte kursen mot Orchard Parade Hotel, som de utrolig flinke og snille kollegaene til Nils Ivar (MP Asia) hadde booket til oss :)
IMG_9903.jpg
-Susanne-

Posted by nmyklebust 13:01 Archived in England Tagged backpacking

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Hæææææærlig skildra :-) Ken som skriv? Gler meg til å følge dåkke på reisa snuppane :-) Klem søste/ svigersøste!

by Lill-Therese

heeeeyyyy susanne... e dokke i nerheita av aonang so sei i fra da.. vi bor paa vogue resort & spa.. kontakt me da :) klem

by stine

Hei stine! :) aner ikke hvor det er i grunn? ;) hehe.. er i Bangkok nå da, og reiser videre til Koh Tao på Tirsdag :D

Søte søstra mi: Det er nok jeg (Susanne) som har skrevet til nå, og det kommer snart myyyye mer :D

by nmyklebust

Ao Nang er vel i Krabi.. Vi skal til Phi-Phi.. Regner med vi reiser ut dit ifra Krabi.. Det blir ca 20. september.. Så er vel planen å være på Phi-Phi til 30. ca... :)

by Nils

Kos dåkke gløgg i hjel, Susanne! E so misunnlig at ej trur ej stryk me :P

by Anne-Line

Hei :) dokke fer ha en flott tur då :) langt dokke skal reise? jorda rundt eller?

by Magnus

flott blogg. blir kjekt å følge me....e berre litt misunnelig------:)

by susanne snips

Sov godt!

by Lill-Therese

Og masse bilder! Herlig! Ser helt konge ut hittil. :D

by Espen

ååå! Så artig dåkke he det!! :D Kjempekjekt å lese om reisa dåkka og gler mej til fleire oppdateringe! ;) *klem*

by Anette

Litt misunnelig ja!! dere får ha god tur videre da;-)

by Hansi

Nå venter jeg spent på en oppdatering! :)

by terje

haha, mekonomen!!

by brur

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint